Monday 3 March 2014

Alla Atädföretag Och Städtjänster På Ett Och Samma Ställe

Städguiden.com är en katalogtjänst över svenska städföretag. Städguiden hjälper köpare av städtjänster att hitta leverantörer i hela Sverige.  Användaren kan enkelt söka bland olika städföretag via kategorier som; hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, kontorsstädning etc. Det går även att söka städfirmor geografiskt, eller via karta. Städguiden har även en inbyggd offertfunktion så att köparen av städtjänster enkelt kan ta in offerter från olika städfirmor. Vår ambition är att bli den självklara söktjänsten inom städtjänster i Sverige för att underlätta för både privatpersoner och företag att hitta städleverantörer på sin ort. Därför har Städguiden en praktisk och användarvänlig sökfunktion sär användaren kan söka både via karta och via rullgardins menyer. Det går dessutom att söka efter specifika städtjänster, exempelvis flyttstädning och man får då enbart upp städföretag som erbjuder denna tjänst på sin ort, vilket gör det enklare att ta in offerter från de städfirmor man tycker verkar bäst. Städguden är även mobilanpassad och fungerar lika bra i dator, surfplatta och mobiltelefon.

Hemstädning blir allt vanligare

I och med RUT avdraget blir hemstädning allt vanligare bland de svenska hushållen. Det kan vara skönt att komma till ett fräscht nystädat hem efter en dag på jobbet och kunna umgås med familjen istället för att ägna tiden åt städning. De flesta städföretag i Städguiden erbjuder hemstädning som en  abonnemangs tjänst där man kan välja mellan att ha städning en gång i veckan eller varannan vecka eller en gång i månaden.

På Städguiden kan man hitta över 800 städföretag i hela landet varav många erbjuder tjänster inom hemstädning . Innan man anlitar ett städföretag kan det vara klokt att ta in offerter från några olika städfirmor och jämföra deras priser.

Skall ni flytta, så är flyttstädning ett bra alternativ istället för att städa själv

På Städguiden finns det hundratals städföretag som erbjuder tjänster inom flyttstädning. Innan ni väljer städfirma, så ta in offerter från några olika städföretag. Kontrollera även om de olika städföretagen har ansvars försäkring. Be även om referenser och tänk på att ibland är det inte den städfirma som lämnar det lägsta priser, som gör det bästa jobbet.

Snart är våren här, dags för fönsterputsning

Finns det något härligare än nyputsade fönster? Alla som putsat fönster vet hur svårt det kan vara att få ett perfekt resultat. Därför kan det vara skönt att anlita ett städföretag som sköter fönsterputsning åt er. På Städguiden hittar du hundratals städföretag som erbjuder fönsterputsning i hela landet. Innan du bestämmer dig kan det vara klokt att ta in offerter från några olika städföretag och jämföra deras priser på fönsterputsning.

Storstädning till våren

Många av städföretagen på Städguiden erbjuder även storstädning. Ibland kan det vara skönt att få en storstädning av hela hemmet lagom till våren.